Vi inviterer til nytt nettverkstreff!

2. desember  | Kl. 09.00-11.30 | Sentralen | Oslo

Hvilke forutsetninger er på plass hos markedsførere som lykkes?

Våre partnere står klare med faglige innlegg om marketing i B2B teknologibedrifter, og vi jobber med å få inn flere eksterne eksperter innenfor aktuelle problemstillinger den 2. desember. Som alltid før kan vi love faglig påfyll og sosialt utbytte i like store deler.

Som en tidligere deltaker sa til oss:
«Det jeg lærte endret totalt hvordan vi jobber med markedsføring, og jeg ble kjent med min neste arbeidsgiver og traff mennesker jeg ønsker å samarbeide med i fremtiden. Jeg er glad jeg ikke tok sjansen på å stå over Nettverkstreffet.»

Partner: Contenting
Slutten på B2B annonsering via tredjeparts cookies - hva gjør vi nå? Hvordan passer ABM inn i den nye hverdagen for markedsførere?

Partner: InZynk
Hvordan reparere et fly mens det flyr? Hør hvordan Venezu tok grep etter at de plutselig mistet mesteparten av en kunde som stod for 60 prosent av omsetningen.

Partner: Venezu.
En kampanje mot kun to selskaper: Hvordan posisjonerte de seg mot Cognizant som strategisk leverandør innen HR og lønn da to store virksomheter skulle bytte leverandør.

Partner: Iteo. 
Under arbeid :)

PS! Vi gjør oppmerksom på at vi fortsatt praktiserer en «no show»-fee på 300 kroner. Dette fordi vi blant annet booker lokale på bakgrunn av antall påmeldte. 

Moro

Vi har det gøy med alt vi gjør

Kreativitet

Vi forsøker å gi deg noe nytt, men også nyttig

Investerer

Vi investerer i å skape møteplasser med relevant innhold